Week van de opvoeding

Van maandag 2 t/m 6 oktober vindt de week van de opvoeding plaats. In dit kader wordt op woensdag 4 oktober van 13:30 – 14:30 uur een gezondsheidsmiddag in de Nieuwe Branding georganiseerd.

Tijdens deze middag zal de Schoolsportvereniging workshops verzorgen om kinderen enthousiast te maken om lid te worden van een (schoolsport) vereniging.

Deze middag is vooral bedoeld voor kinderen die nog geen lid zijn van een vereniging. Verder is een voorwaarde dat kinderen samen met de ouders komen.

De schoolsportvereniging koppelt sportverenigingen en scholen aan elkaar, zodat kinderen de mogelijkheid hebben om dichtbij huis te sporten. Naast een stijging van de sportparticipatie levert het project ook een positieve bijdrage aan de gezondheid, schoolprestaties en leefbaarheid van de wijk. Meer informatie over het programma vindt u hier.