Extra lessen van start!

Op donderdag 1 oktober is de extra leertijd van start gegaan voor de groepen 4, 7 en 8.

Tijdens de eerste bijeenkomst hebben de leerlingen kennis met elkaar gemaakt omdat er verschillende groepen bij elkaar zitten. Vervolgens maakten de leerlingen een instaptoets van rekenen om zo de leerdoelen voor de volgende lessen te bepalen.

Ten slotte hebben de kinderen op de tablets aan spellingdoelen gewerkt. Het was de eerste keer nog wel even wennen, maar de leerlingen en leerkrachten zijn tot nu toe enthousiast.

Hoe meer opdrachten de leerlingen op de tablet maken, hoe meer gegevens er over het niveau van de leerlingen bekend worden. Hierdoor past de lesstof bij het leerdoel zich steeds meer aan aan het ontwikkelingsniveau van de leerling.

Wij wensen de kinderen de komende tijd veel leerzame momenten toe.