Schoolopening 11 mei

De (basis)scholen gaan na de meivakantie weer open.

Maandag 11 mei is dan ook de eerste schooldag van de groep leerlingen die iedere maandag en donderdag naar school zal komen. Op dinsdag 12 mei is het de eerste schooldag van de groep leerlingen die iedere dinsdag en vrijdag naar school komt. In Informatie schoolopening 11 mei vindt u alle informatie over de schoolopening en leest u wat we allemaal doen om de veiligheid van uw kind(eren) en medewerkers zo optimaal mogelijk te realiseren.

De indeling van de leerlingen is op vrijdag 24 april naar alle ouders gemaild. In de loop van de eerste schoolweek zullen we alle maatregelen evalueren. Misschien blijkt dat bepaalde zaken toch beter anders geregeld kunnen worden.

Geef verbeteringen en aanvullingen alstublieft aan ons door zodat we het samen zo veilig mogelijk kunnen maken!

Vanaf morgen is de school twee weken gesloten i.v.m. de meivakantie. Na alle extra inzet van de afgelopen weken hebben onze leerlingen, ouders maar ook de leerkrachten dit zeker verdiend! De school en de leerkrachten zijn in de meivakantie in principe dan ook niet bereikbaar.

In geval van zeer dringende zaken kunt u mailen naar [email protected]. Voor contact met de noodopvang kunt u bellen met KSH (010-2133799).

We danken u voor uw inzet, betrokkenheid en feedback van de afgelopen weken en hopen op uw medewerking en flexibiliteit in de weken vanaf 11 mei!