Nieuws

Waalse School Gezocht! Ouders die iets over hun beroep willen vertellen
21 september, 2021

Gezocht! Ouders die iets over hun beroep willen vertellen

Op woensdag 6 oktober start de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is: ‘Worden wat je wil’. In de groepen 1 en 2 starten we al eerder met het thema, namelijk op donderdag 23 september. Voor dit speciale thema zijn wij op zoek naar ouders die iets over hun beroep willen vertellen in een of meerdere groepen.

Lees meer
Waalse School Lessen Plusklas gestart
10 september, 2021

Lessen Plusklas gestart

Vorige week zijn ook de lessen van plusklas weer van start gegaan. In de plusklas krijgen leerlingen die behoefte hebben aan extra verrijking en uitdaging complexe(re) opdrachten aangeboden.

Lees meer
Waalse School Welkom terug op school!
3 september, 2021

Welkom terug op school!

De eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar zit er alweer op! We kijken terug op een succesvolle week waarbij we in het bijzonder ook onze nieuwe leerlingen en ouders welkom heetten. In alle groepen zijn de lessen weer van start gegaan.

Lees meer
Waalse School Eerste schooldag 30 augustus
27 augustus, 2021

Eerste schooldag 30 augustus

Maandag 30 augustus start het schooljaar 2021-2022!
Deze week hebben de collega’s hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen zodat we al onze leerlingen weer een fijn en leerzaam schooljaar kunnen laten beleven. En we hebben er zin in!

Lees meer
Waalse School Franse dag 2021
23 juni, 2021

Franse dag 2021

We mogen met elkaar terugkijken op een geslaagde Franse dag. Gedurende de dag waren er voor leerlingen verschillende activiteiten die allemaal een Frans tintje hadden.

Lees meer
Waalse School Natuurproject groep 8a
11 juni, 2021

Natuurproject groep 8a

De leerlingen uit groep 8a waren vorige week betrokken bij een natuurproject. De leerlingen zochten in verschillende groepjes naar vogels, bodemdiertjes en verschillende waterdieren.

Lees meer
Waalse School Vacature
11 juni, 2021

Vacature

De Waalse school zoekt een leerkracht voor een fijne en gemotiveerde groep 4 met 17 leerlingen.

Lees meer