Nieuws

Waalse School Nieuwjaarsborrel op woensdag 23 augustus
7 juli, 2017

Nieuwjaarsborrel op woensdag 23 augustus

Volgend schooljaar openen we feestelijk met een “Nieuwjaarsborrel”. Een informele gezellige borrel in de klas van uw kind(eren) om de leerkracht, de andere leerlingen en hun ouders te leren kennen. De Nieuwjaarsborrel zal plaatsvinden op woensdag 23 augustus van 11.45 uur tot 12.30 uur in de klas van uw kind(eren).

Lees meer
Waalse School Groepen en lokalen in 2017-2018
7 juli, 2017

Groepen en lokalen in 2017-2018

Inmiddels zijn we klaar met alle voorbereidingen voor komend schooljaar. Van de leerkracht van uw kind heeft u al gehoord wat de nieuwe leerkracht van uw kind wordt. Op de website kunt u alle foto’s van de leerkrachten en de nieuwe indeling al bekijken bij ‘team’. De nieuwe lokaalindeling vindt u op pagina 56 van de nieuwe schoolgids voor 2017-2018 die vanaf volgende week van de website te downloaden is.

Lees meer
Waalse School Springvallei
7 juli, 2017

Springvallei

Spring in de vallei en leer, sport en spring je rot met de hele familie! Hét evenement voor kinderen t/m 12 jaar deze zomer in Rotterdam. Van 12 t/m 30 juli 2017 kan er dagelijks gesprongen worden: 35 springkussens op 13.000 m2 terrein!

Lees meer
Waalse School Aankondiging KSH jaarfeest
7 juli, 2017

Aankondiging KSH jaarfeest

Op woensdag 6 september organiseert KSH Kidsclub de Waalse weer een spetterend jaarfeest!
Er zullen die dag na schooltijd diverse activiteiten worden georganiseerd op het plein van de Waalse school.

Lees meer
Waalse School Sportdag bovenbouw
7 juli, 2017

Sportdag bovenbouw

Afgelopen woensdag was de jaarlijkse sportdag voor de groepen 5,6 en 7. Deze dag werd gehouden bij atletiek vereniging ‘Het lange pad’ bij het Kralingse bos. Leerlingen, ouders en leerkrachten hebben een gezellige en sportieve dag gehad.

Lees meer
Waalse School Driedaagse groep 8
30 juni, 2017

Driedaagse groep 8

De groepen 8 hebben een heerlijke driedaagse achter de rug. Zo hebben de leerlingen o.a. een dierentuin bezocht en echte slangen mogen aanraken, een enge boswandeling gemaakt en zijn ze gaan discobowlen. Het hoogtepunt was de bonte avond waar de leerlingen hun danskunsten hebben getoond.

Lees meer
Waalse School Afscheid en welkom!
30 juni, 2017

Afscheid en welkom!

Aan het einde van het schooljaar neemt de Waalse afscheid van een viertal gewaarde collega’s en verwelkomen we vijf nieuwe collega’s.

Lees meer
Waalse School Cursus taal en administratie
23 juni, 2017

Cursus taal en administratie

Na de zomervakantie start in Wijkgebouw de Bron een cursus voor ouders. In deze cursus leert u beter Nederlands en tegelijk werkt u aan kennis over administratie, verzekeringen en geld besparen. Is dit iets voor u, kom dan naar de informatiebijeenkomst op 27 juni om 10:30 uur in wijkgebouw De Bron.

Lees meer
Waalse School Studiedag team 20 juni
23 juni, 2017

Studiedag team 20 juni

Op dinsdag 20 juni had het team van de Waalse school een interne studiedag. Op deze dag is gezamenlijk een analyse gemaakt van de toetsresultaten van de Cito-toetsen die in juni zijn afgenomen. Na het maken van een schooloverzicht en een overzicht van de toetsen per leerjaar, is ingezoomd op het vakgebied rekenen.

Lees meer