Nieuws

Waalse School Afscheid groep 8
17 juli, 2020

Afscheid groep 8

Op maandag 13 juli nam groep 8 afscheid van de Waalse school. Dit jaar was het afscheid anders dan anders, maar zeker niet minder leuk.

Lees meer
Waalse School Alternatieve Franse dag 2020
3 juli, 2020

Alternatieve Franse dag 2020

Afgelopen woensdag stond de Franse dag centraal op school. De kinderen hebben met verschillende activiteiten aandacht besteed aan de Franse taal en cultuur.

Lees meer
Waalse School Waterfeest op school
26 juni, 2020

Waterfeest op school

We mogen samen met de kinderen terugkijken op een geslaagd waterfeest. De kinderen kwamen goed voorbereid naar school en het weer was uitstekend.

Lees meer
Waalse School Vergadering leerlingenraad
12 juni, 2020

Vergadering leerlingenraad

Vrijdag 12 juni vergaderde de leerlingenraad van de Waalse school. Het belangrijkste onderwerp op de agenda was de totstandkoming van het schoolplan 2020-2024. Aan de leerlingen van de leerlingenraad werd vandaag de vraag gesteld hoe zij de Waalse school over 4 jaar graag zouden zien.

Lees meer
Waalse School Knutselen met juf Bonger: Stempels maken
17 april, 2020

Knutselen met juf Bonger: Stempels maken

In de knutselopdracht voor thuis van deze week leert juf Bonger jullie hoe je stempels kunt maken om zelf mee te kunnen stempelen. In de spraakberichten legt ze duidelijk uit wat je moet doen. Klik steeds op het het juiste bericht bij de goede foto. Veel succes!

Lees meer
Waalse School Vacaturekrant Kind en Onderwijs
9 april, 2020

Vacaturekrant Kind en Onderwijs

Op dit moment heeft de Waalse school geen vacatures. Wel zijn er verschillende interessante vacatures binnen ons bestuur Kind en Onderwijs Rotterdam. Helpt u ons meezoeken naar goede nieuwe juffen en meesters?

Lees meer
Waalse School Knutselen met juf Bonger III
3 april, 2020

Knutselen met juf Bonger III

In de derde knutselopdracht voor thuis leert juf Bonger jullie een masker maken. In de spraakberichten legt ze duidelijk uit wat je moet doen. Klik steeds op het het juiste bericht bij de goede foto. Veel succes!

Lees meer
Waalse School Knutselen met juf Bonger II
27 maart, 2020

Knutselen met juf Bonger II

In de tweede knutselopdracht voor thuis leert juf Bonger jullie een collage maken. Een collage is een kunstwerk dat wordt gemaakt van uitgeknipte stukken papier die met lijm op ander papier of karton worden geplakt. In de spraakberichten legt ze duidelijk uit wat je moet doen. Klik steeds op het het juiste bericht bij de goede foto. Veel succes!

Lees meer